Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2016 23:30
Čas čtení 0:00
Jakub P.

I netradiční rodiny jsou plné lásky. Alicia Keys a A$AP Rocky to potvrzují emotivním klipem Blended Family

HUDBA ALICIA KEYS
Uložit Uložené

Alicia a Pretty Flack posílají doprovodný vizuál k jejich společnému songu.

Jak Alicia Keys, tak i A$AP Rocky mají zkušenosti s netradičními rodinami, ať už kvůli tomu, že v jedné vyrůstali, nebo kvůli tomu, že se později stali jedné součástí. Oba jsou však zastánci toho, že ačkoli nemusí mít s příslušníky jejich rodiny podobnou genetickou informaci, láska a vzájemné porozumění vše vynahradí. Tato myšlenka a názor se staly základem společné skladby s názvem Blended Family, objevující se na novém albu zpěvačky, který nese titul HERE.
 
Zmíněné duo zpěvačka-raper k němu připojují i ​​doprovodný videoklip. O ten se postaral známý režisér Hype Williams a celý je zasazen do černobíla. Na podstatné části záběrů můžeme vidět manžela Alicie Swizz Beatze a děti, které vychovávají. Z těch jsou jejich biologičtí potomci jen dva, protože dva starší synové a dcera pocházejí ze Swizzových předešlých partnerství. Soudě podle vizuálu a textu písně jim to ale klape výborně a dokázali si jeden k druhému najít cestu. Pretty Flack si zase zavzpomínal na dětství, které neměl jednoduché, řádek: „I remember having four step-moms at nine,“ mluví totiž sám za sebe. Blended Family najdeš níže.

Domů
Sdílet
Diskuse