Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 10:47
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jakou barvu mají tyto pantofle? Další kus oblečení pokračuje ve stopách legendárních šatů a internet se opět nemůže shodnout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Už je to tu zas.

Za pár měsíců to už budou dva roky od momentu, co se na internetu strhla jedna z nejlegendárnějších hádek týkajících se obyčejných šatů. Nejraději bychom na ni zapomněli, jenže Twitter je místo, kde to neustále žije, a tak se na této sociální síti objevila další fotografie s mimořádně podobným problémem. Pantofle, nebo jinak řečeno žabky, visící v obchodě ti hned na první pohled svou barevnou kombinací připomenou naše šaty, protože jedna skupina lidí je vidí jako černé a modré a další zase jako bílé a zlaté. Jde téměř o dokonalou barevnou repliku šatů a při každém novém pohledu se ti klidně může zdát, že se jejich barva opět změnila, a proto se zase nemůžeme shodnout. Důležitým faktorem při zjišťování skutečné barvy těchto pantoflí bude zřejmě kvalita samotné fotografie, což se ukázalo jako kritické i v případě šatů, ale ještě před tím, než se někde objeví fotografie stejných žabek z jiného obchodu, rychle do komentářů napiš, jaké barvy na fotce vidíš ty.


Domů
Sdílet
Diskuse