Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2016 21:52
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Amy Schumer si zahraje Barbie v hraném filmu o světoznámé panence

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I panenka Barbie se dočká vlastního filmu.

Už nás to ani nepřekvapuje. Filmová studia se v posledních letech snaží těžit ze všech oblíbených hraček nebo mobilních her, a tak asi málokoho překvapí, že se své filmové podoby dočká i oblíbená panenka Barbie. Nepůjde však o animovaný snímek, nýbrž o hraný film, a dokonce už víme, kdo ztvární ústřední postavu, tedy Barbie. Podle nejnovějších informací jí bude Amy Schumer. A o čem bude filmový příběh? Odehrávat se bude v perfektním světě barbín. Jenže jednoho dne se jedna z nich probudí s vědomím, že do takového světa nezapadá. Z ideálního světa je vyloučena a vydá se prozkoumávat skutečný svět, kde zjistí, že být unikátní a odlišovat se je výhoda, nikoli problém.

Pokud jde o můj názor, idea je to dobrá. Přestože panenky Barbie od svého počátku spíše podporovaly rétoriku o dokonalosti krásy nepřipouštějící jakékoliv vady, časem od toho upustily. V současné době pátrají filmaři po vhodném režisérovi. Máme tady nějaké fanoušky/fanynky Barbie? Těšíte se na připravovaný projekt? A co říkáte na obsazení Amy Schumer, která svým vzezřením příliš nespadá do idealistického konceptu panenek Barbie? 

Amy Schumer si zahraje Barbie v hraném filmu o světoznámé panence
Zdroj: IGN
Domů
Sdílet
Diskuse