Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2016 16:24
Čas čtení 0:00
Marek R.

Advent v podání magazínu LOVE je plný krásných žen a nejnověji v něm září božská Emily Ratajkowski

REFRESHER
Uložit Uložené

Na YouTube kanálu LOVE magazínu právě probíhá letošní advent a každý den se před objektivem ocitne jedna překrásná žena.

Jméno Emily Ratajkowski přináší samo o sobě zájem o každou kampaň, ať je orientována na cokoli. Tuto přírodou obdařenou ženu milují nejen všichni chlapi, za což samozřejmě může z části i fakt, že americká modelka se vskutku nestydí odhalit na fotografiích v plné kráse i její ideální postavu a bujné poprsí. Je zárukou toho, že mužské publikum bude hltat každou křivku jejího dokonalého těla, svlékat ji pohledem a obdivovat božskou postavu. Poprvé ji mnozí zaregistrovali ve videoklipu Blurred Lines a od té doby se 25letá modelka před objektivem fotoaparátu (a nejen před ním) ocitá nesmírně často, cítí se před ním jako ryba ve vodě a výsledek byl tak vždy naprosto bezchybný. Bylo to také poměrně nedávno, co nám ukázala, že se opravdu nestydí.

Na YouTube kanálu LOVE magazínu právě probíhá letošní advent a každý den se před objektivem ocitne jedna překrásná žena. Jelikož už je 8. prosinec, stihli jsme v jejich adventu vidět například Kendall Jenner, Ritu Ora nebo Irinu Shayk, takže tento magazín ví, koho obsadit do svých spotů. Nejnověji, jak již z nadpisu vyplývá, si zavolali Emily Ratajkowski a je jasné, že i tento počin jim vyšel. Vždyť posuď sám.

Domů
Sdílet
Diskuse