Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 21:24
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie překonal neuvěřitelných 50 milionů odběratelů! Smazal nejpopulárnější YouTuber svůj kanál?

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Úspěšný tvůrce videí překonal magickou hranici.

8. 12. 2016, asi kolem půl deváté večer se to stalo. PewDiePie, nejodebíranejší uživatel YouTuber, dosáhl astronomických 50 milionů odběratelů. To, co však jeho diváky zajímá nejvíce, je, co bude dál s jeho kanálem. V jednom z jeho nedávných videí totiž oznámil, že po dosažení hranice 50 milionů smaže svůj kanál jako gesto proti dle něj neprofesionálním změnám ze strany YouTube. Ve videu, ve kterém celý případ uzavírá, můžeme vidět, že PewDiePie opravdu svůj kanál smazal. Ne však ten, vedle kterého svítí číslo 50 milionů.

Oblíbený YouTuber dostal svůj Golden Play Button, ocenění od YouTube za překonání milionu odběratelů, rozbitý. Prodal ho na ulici za pár liber a rozhodl se, že si založí nový kanál, kde se milion rychle nasbírá. Založil kanál Jacksepticeye 2 (parodický název vůči jinému YouTuberovi) a odběry létaly velmi rychle. I když se po vydání videa oznamujícího smazání kanálu po dosažení hranice ozývaly hlasy, že smaže přece ten určený pro získání zlatého YouTube tlačítka, internet byl jako u vytržení. Vypadá to tak, že videí od Felixe Kjellberga budeme mít stálý přísun i nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse