Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2016 15:56
Čas čtení 0:00
Marek R.

Dominika Cibulková dělá reklamu nejen slovenskému tenisu, ale i ženské kráse. Nejnověji vystavila svoji postavu pro pánský magazín

REFRESHER
Uložit Uložené

A opět jí to nesmírně sluší.

Kdo nám ve světě dělá lepší reklamu než naši skvělí sportovci? Pravidelně nás dokáží potěšit velkými úspěchy od hokeje a fotbalu až po tenis. Jsou to právě ti lidé, na které můžeme být právem hrdí a podporovat je. Slováci mají také jednu takovou sportovkyni, a to Dominiku Cibulkovou, která zažila opravdu turbulentní rok plný úspěchů v osobním i kariérním životě, a to nejlépe ji, věříme, na kurtech teprve stále čeká. Minulý měsíc jsme ji stihli i vyzpovídat a za její čas jí určitě děkujeme, pokud jsi tedy tento zajímavý rozhovor zmeškal, určitě to naprav.

Rodačka z Bratislavy si po jejím největším úspěchu dopřála volno, ale už se i poctivě připravuje na další sezónu a přitom stíhá i nějaké ty focení. Nejnověji se sympatická Dominika objevila na obálce časopisu ForMen a je vůbec první zástupkyní něžného pohlaví, které se to podařilo. Na svém Instagramu se Domi podělila o několik záběrů, které pro tento magazín nafotil fotograf Benedikt Trenc. Kromě toho se o styling postaral Andrej Kusalík, vlasy si vzal na starost Ján Molnár a makeup Dominiky byl v podání Patrika Veselého. Výsledek určitě potěší nejedno oko mužského publika, protože Dominice to, jak vlastně vždy, velmi svědčí a dělá tak výbornou reklamu nejen slovenskému tenisu, ale i ženské kráse.

Photographed by @benediktrenc FORMEN magazine #ForMen

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

DOMINIKA CIBULKOVA for FOR MEN MAGAZINE @domicibulkova @andrejkusalik @janmolnarofficial @patriksusivesely

Fotka uverejnená používateľom Benedikt Renc (@benediktrenc),

SHOOT WITH DOMINIKA CIBULKOVA @domicibulkova @janmolnarofficial @andrejkusalik @patriksusivesely

Fotka uverejnená používateľom Benedikt Renc (@benediktrenc),

 

Domů
Sdílet
Diskuse