Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2016 12:39
Čas čtení 0:00
Ján A.

Deadpool vs. Wolverine? Ryan Reynolds prosí fanoušky, aby k jejich souboji společně s ním přemluvili Hugha Jackmana!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Uvidíme opět spojení dvou nejdůležitějších postav Foxu?

Deadpool patřil k jedněm z nejúspěšnějších filmů tohoto roku. Už série vtipných trailerů naznačovala povedený restart komiksové postavy s velkým potenciálem. Nízké náklady na rozpočet vynesly novince obrovské zisky po celém světě. Celkový výdělek představuje k dnešnímu dni částku 782 milionů dolarů z počátečního vkladu 58 milionů (plus další miliony na ostatní náklady). Nikdo se snad nediví, že společnost odklepla další pokračování i přes odchod režiséra Tima Millera. Druhou část zrežíroval David Leitch, který spolupracoval i jako režisér akčního thrilleru John Wick.

Ryan Reynolds má před sebou jasnou a zářnou budoucnost, kterou naplánoval pro další směřování značky. Na jednom chodníčku slávy vidí znovu nejcennější postavy univerza Foxu. Logan a Wade Wilson se už na filmovém plátně jednou setkali. Tato situace nastala v roce 2009 ve spin-offu X-Men Origins: Wolverine. Kritika, která se však snesla na hlavu Deadpoola, způsobila strmý pád obrovského potenciálu. Vždyť tuto postavu jsme znovu uviděli v kinech až o 7 let později.

Deadpool vs. Wolverine? Ryan Reynolds prosí fanoušky, aby k jejich souboji společně s ním přemluvili Hugha Jackmana!
Zdroj: FOX

Podle slov Ryana v pokračování nechce vidět jen tak nějakého Wolverina. Chce, aby byl v akci s výjimečným Hughem Jackmanem. Ryan dále dodává, že zbožňuje Hugha jako osobnost (není žádným tajemstvím, že jsou dobrými přáteli). I proto by si s ním rád opět zahrál před kamerou. Jedinou možností je přesvědčit ho. Nebo najít kreativní záminku, aby prostě musel s úsměvem na rtech souhlasit s rolí. Fox se již připravuje na premiéru pro třetí sólový počin Wolverina. Hlavní představitel sebevědomě konstatuje, že půjde o poslední film v této roli. Je v zájmu společnosti, aby znovu spojila své nejvýnosnější postavy v jedné sólovce. Nicméně, alternativní možností by mohlo být i představení nového herce v roli Logana/Wolverina ve společném filmu. Fox již pracuje na scénáři pro Deadpoola 2. Nic však není pevně a přesně vytesáno do skály, takže přítomnost Logana zatím není vyloučena.

Domů
Sdílet
Diskuse