Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2016 12:31
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Přítelkyně Luckyho Blue je pastvou pro oči. O osm let mladšího modela zaujala andělskou tváří a přitažlivými křivkami

REFRESHER
Uložit Uložené

Stormi vsadila na přirozenost a navzdory věkovému rozdílu si získala srdce hvězdného Luckyho.

18letý Lucky Blue má za sebou další úspěšný rok a o tom, že mu jde karta, nás přesvědčuje nejen zdařilými spolupracemi, vydáním knihy o vlastním životě a opětovným zařazením se mezi ty nejlepších světové modely, o čemž jste si mohli přečíst tady, ale nejnověji i krásnou přítelkyní, která nepotřebuje kila mejkapu ani plasty v těle k tomu, aby si vysloužila (i) naši pozornost. Platinový a nezadaný Lucky je momentálně pryč a kromě změny barvy vlasů nastala změna i v jeho soukromém životě. K zklamání jeho široké fanouškovské základny, kterou má i mezi vámi, našimi čtenářkami, se po jeho boku začala objevovat skutečně krásná slečna a na to, kdo je přítelkyní hvězdného Luckyho, se podíváme v následujících řádcích věnovaných jejímu dosavadnímu životu.

Její jméno je Stormi Bree Henley, narodila se v Crossville v americkém státě Tennessee 6. prosince 1990, a tak před nedávnem oslavila své 26. narozeniny. Na tomto místě rovnou uvedeme, že Lucky je ročník 1998 a momentálně má bezstarostných 18. Mnozí jste nám do komentářů psali, že vypadá starší a při pohledu na Stormi zas subjektivně konstatujeme, že vypadá mladší, a tak se dvojice s osmiletým věkovým rozdílem po vizuální stránce potkala kdesi na půli cesty a podle vlastních slov se setkali i duševně.

„Jmenuje se Stormi. Je hudebnice a okrajově se věnuje modelingu,“ takto supermodel představil svou partnerku, když se začalo šeptat, že jeho single časy jsou již nějaký ten pátek pryč a v jejím stručném popisu nelhal. Stormi je herečka, zpěvačka, producentka, modelka a bývalá královna krásy, která si odnesla korunku v Miss Tennessee Teen USA a další v Miss Teen USA v roce 2009. V témže roce úspěšně ukončila i Cumberland County High School, kterou reprezentovala v místních golfových soutěžích a začala svou kariéru modelky a zpěvačky se specializací na Američany oblíbené country a blues. Štěstí vyzkoušela za mikrofonem v American Idol i před kamerou v seriálu Brooklyn Nine-Nine. „Na klavír jsem začala hrát, když mi bylo pět let. První píseň jsem napsala, když jsem měla sedm a ze školy jsem vždy spěchala do práce. Vyrůstala jsem v divadle a to mě zaměstnává po celý můj život,“ řekla Stormi, která se se svou relativně čerstvou láskou stihla objevit i v kampani na šperky. Takže hudba, herectví, sem tam modeling a momentálně i Lucky Blue – to je to, co naplňuje život dívky jednoho z nejúspěšnějších pánských modelů současnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse