Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2017 19:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb rapuje na novince Fascinujúce, kde se objevuje i Ego. Poslechni si první ukázku z chystaného počinu producenta z Haha Crew

HUDBA
Uložit Uložené

První den roku 2017 nám přináší velké překvapení v podobě první ukázky z Dalybova chystaného počinu.

O Dalybovu producentském albu se již nějaký ten pátek mluví a původně jsme ho vlastně očekávali ještě v závěru roku 2016. Když však ještě ani v prosinci nepřicházely žádné informace, bylo nám víceméně jasné, že si ještě budeme muset chvilku počkat. Hned první den roku 2017 však producent a DJ z košické Haha Crew představuje první ukázku ze zmíněného debutu, který by měl mimochodem spatřit světlo světa v příštích pár měsících.

Nová skladba dostává název Fascinujúce a Dalyb se na ní poprvé představuje kromě produkci také na mikrofonu. Na novince hostuje i Ego a už tradičně jsme se hned dočkali i doprovodného vizuálu, který vznikl v režii samotného autora skladby a také Roberta Reváka stojícího za několika vizuály kluků. Nebudeme vás už ale déle natahovat, protože velmi dobře víme, že jste na Dalybův rap zvědaví.

Domů
Sdílet
Diskuse