Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2017 14:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Co tak strávit léto na bezplatné plavbě kolem světa a dostat 100 000 Kč do kapsy? Pokud umíš fotit a ovládat Instagram, šanci máš i ty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společnost Royal Caribbean má pro tebe lákavou nabídku.

Zažít úspěch na Instagramu se nepodaří každému. Existuje množství způsobů, pomocí kterých dokáže člověk zpropagovat svůj profil a získat tak tisíce fanoušků, jenže dokud mu budou společnosti ochotny za zveřejňování reklamních příspěvků i platit, uběhne minimálně několik měsíců či let. Na druhou stranu, teď máš šanci vydělat si slušné peníze za jediné léto díky společnosti Royal Caribbean provozující několik výletních lodí.

Co tak strávit léto na bezplatné plavbě kolem světa a dostat 100 000 Kč do kapsy? Pokud umíš fotit a ovládat Instagram, šanci máš i ty
Zdroj: complex

Pokud se vyznáš v Instagramu, máš více než 21 let, fotografování ti nedělá žádné problémy a dokážeš pomocí jednotlivých záběrů lidem podat i vlastní příběh, pak máš šanci vydat se na tříměsíční plavbu napříč celým světem zcela zdarma a ještě si vydělat i téměř 100 000 korun navíc. Každý den budeš muset přidat tři fotografie z plavby, jednu s výhledem z paluby, druhou zachycující nějakého zajímavého cestujícího a třetí z dobrodružství, které ti Royal Caribbean nabídne. Zúčastníš se tedy i různých výletů po pevnině, a pokud si troufáš, určitě se soutěže zúčastni. Až do 31. ledna otaguj své nejlepší příspěvky z cest po světě @RoyalCarribeanUK a přidej i hashtag #ExtraordinaryExplorer, aby si tě společnost mohla všimnout a případně i vybrat.

Sights set on new adventures. : @lordsparky972

Fotka zveřejněná uživatelem Royal Caribbean International (@royalcaribbean),


Domů
Sdílet
Diskuse