Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2017 21:01
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Španěl našel kokain za 350 tisíc korun ve svém Nesquiku. Do kakaového prášku ho někdo musel strčit ještě v obchodě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zajímavé překvapení v čokoládovém prášku.

Chlapík ze španělského města Zaragoza bude na svůj poslední nákup vzpomínat ještě hodně dlouho. V nejmenovaném supermarketu si koupil instantní nápoj Nesquik, protože si oblibuje pravidelný přísun chutného kakaového nápoje, ale až po příchodu domů zjistil, že víko není zapečetěno tak, jak by mělo být od výroby. Nezdálo se mu to, a tak sáhl dovnitř a náhle v prášku narazil na sáček obsahující další prášek, jenže tentokrát byl bílé barvy. Chvíli váhal, ale pak mu došlo, že se zřejmě dívá na sáček plný kokainu a protože nechtěl mít žádné problémy, raději ho šel odevzdat na nejbližší policejní stanici.

Hodnota 250 gramů nalezeného kokainu byla odhadnuta na přibližně 11 tisíc liber (350 000 korun), a i když nešlo o až tak velkou částku, zákazník se z toho rozhodl vytřískat co nejvíce a po velkém skandále, který jeho příběh způsobil ve španělských médiích, zažaloval supermarket a žádá odškodné. Podle jeho právníka mu nákup a následný výsměch v médiích způsobily morální újmu a on to nenechá jen tak. Kdoví, jak by to dopadlo, kdyby si sáček nevšiml a udělal by si z něj kakao.

Španěl našel kokain za 350 tisíc korun ve svém Nesquiku. Do kakaového prášku ho někdo musel strčit ještě v obchodě
Zdroj: Ilustračné foto
Domů
Sdílet
Diskuse