Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2017 14:14
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zablokoval policejní radar kufrem svého auta, protože se chtěl pomstít za vlastní pokutu. Chrise označují za hrdinu i za idiota

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Služba veřejnosti, nebo hloupost?

Nedaleko britského městečka Skelton se před pár dny odehrála bizarní situace. Řidič BMW tam zastavil na kraji silnice přímo před policejní dodávkou, která měřila rychlost projíždějících řidičů a své rozhodnutí zdůvodnil tak, že ho policisté před pár lety nachytali přesně na této silnici. Chris Welford přitom řekl, že nechtěl mařit práci policistů, ale podle jeho názoru je měření rychlosti na úseku silnice, jemuž předchází menší kopec a řidiči tedy obvykle při jeho sjíždění o cosi překročí maximální povolenou rychlost, hloupé a zbytečné.

Chris proto zastavil přímo za policejní dodávkou, otevřel svůj kufr, čímž zabránil radaru, aby snímal řidiče a pak se jen klidně opřel o své auto a vychutnával si podporu řidičů. V dodávce měl sedět jeden policista, který Chrise ignoroval, ale když se z místa nechtěl pohnout, přišla další hlídka a doprovodila ho pryč, přičemž prý měl štěstí, že mu nedali pokutu za obtěžování. Odvážný řidič svého jednání nelituje a o jeho podpoře svědčí i vyjádření lidí na internetu či přímo na silnici, jenže šéf místní policie vzal incident vážně a přišel s řečnickou otázkou, zda pak bude Chris oznamovat rodinám zprávy o tom, jak se kvůli příliš vysoké rychlosti někdo v autě zabil. Udělal podle tebe Chris službu řidičům, nebo za dodávkou neměl nikdy zastavit?


Domů
Sdílet
Diskuse