Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2017 17:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Někdo zřejmě pozabíjel roztomilá plavající prasátka na Bahamách a jejich mrtvá těla naházel do vody. Místní nechápou, co se mohlo stát

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zemřela přibližně polovina z nich.

Karibský ráj na Zemi jménem Bahamy neláká turisty pouze dokonalým počasím a krásnou přírodou, ale i pláží, po níž se prohánějí roztomilá prasátka. Ve skutečnosti bychom nyní mohli naneštěstí použít minulý čas, protože v posledních dnech bylo až 7 či 8 z nich nalezeno mrtvých. Zvířata lákala na Bahamy turisty toužící po koupání bok po boku se zvědavými selaty a právě to se jim mohlo stát osudným.

Někdo zřejmě pozabíjel roztomilá plavající prasátka na Bahamách a jejich mrtvá těla naházel do vody. Místní nechápou, co se mohlo stát
Zdroj: SwimmingPigs/Twitter

Zatím nebyla přesně určena příčina smrti přibližně poloviny z celkového počtu bahamských selat, ale místní už polemizují o tom, že zvířata buď nechtěně snědla něco jedovatého, nebo jim smrtelnou potravu podal někdo naschvál. V minulosti se již objevily případy, kdy se procházející námořníci pokoušeli bahamská prasátka opít alkoholem, ale taková série smrtí se tam ještě nevyskytla. Mrtvá prasátka přitom byla po smrti zřejmě naházena zpět do vody, což jen podporuje teorii, že je někdo otrávil schválně a pak hodil do vody, nebo se nějací turisté zalekli poté, co jim možná omylem podali smrtelný pokrm a raději je odvlekli zpět do moře. Ať je to jak chce, na Bahamách již začalo vyšetřování a zbývající prasátka byla očkována pro případ, že by se vyskytly další komplikace.

Zpět
Sdílet
Diskuse