Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2017 16:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak to dopadne, když pastor, rabín a ateista kouří marihuanu a povídají si o náboženství? Zajímavé myšlenky by tě mohly klidně inspirovat

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Marihuana a tři lidé s rozdílnými názory.

Užívání marihuany je v Česku stále veřejným tajemstvím, ale ve Spojených státech amerických to vypadá trošku rozdílně. Rekreační užívání marihuany je hned v několika státech legální, a tak si internetoví tvůrci z kanálu Cut zavolali mimořádně neobvyklou trojici. Do studia se dostavili rabín, pastor a ateista, dostali do rukou bongo a začali si povídat o tom, jaký vliv má podle nich marihuana na chování a lidský život obecně. Už jen samotná kombinace tří lidí s diametrálně rozlišnými názory byla jasným indikátorem, že několik myšlenek bude dost hlubokých. Marihuana je zcela pohltila a nakonec konstatovali, že pokud mají lidé drogu užívat a pak se z nich mají stát lepší osoby a získají díky tomu nový pohled na život, pak bychom jim v tom neměli bránit a měli to považovat za pozitivní věc.

Domů
Sdílet
Diskuse