Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2017 23:58
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Pornhub na pár sekund smrtelně vystrašil své uživatele díky rafinovanému žertíku. Aprílový vtip mohl někomu způsobit obrovský problém

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Infarktový stav po zhlédnutí porna.

Nikdo z nás by nechtěl, aby naši přátelé na sociálních sítích věděli o tom, jaké kategorie na porno stránkách nejraději sledujeme. Je pravdou, že většina velkých portálů s pornem nabízí možnost sdílet samotné video na Facebook či Twitter, ale chtěli bychom vidět statistiky o tom, kolik lidí i reálně tuto možnost využilo. Co by se ale stalo, kdyby portály náhle změnily své podmínky a po zhlédnutí videa by ho sdílely automaticky? Na prvního dubna si Pornhub pro své uživatele připravil přesně takovou nečekanou zprávu, takže když už bylo po všem, vyskočila jim notifikace, která oznamovala, že jim Pornhub děkuje za sdílení a není třeba si to ani nastavovat manuálně. Naštěstí, zcela dole se nacházela jasná zpráva o tom, že je 1. duben 2017, ale umíme si představit, kolik šokovaných milovníků porna dnes Pornhub ďábelským žertíkem vyprodukoval.



Domů
Sdílet
Diskuse