Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2017 19:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Slovák vyřešil páteční zácpu u Bratislavy svérázným způsobem. Vyřítil se na pole a díky terénnímu autu předjel většinu aut

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Proč by měl čekat v zácpě, když nemusí.

Bydlení v satelitních vesničkách a městečkách nedaleko Bratislavy dá lidské psychice často pořádně zabrat. Nekonečné kolony ráno i odpoledne jsou již neodmyslitelnou součástí každodenního dojíždění tisíců lidí, ale pokud ti tvůj pohár trpělivosti přeteče a náhodou sedíš v terénním autě značky Range Rover, potom můžeš využít i vedlejší komunikaci. V pátek odpoledne se řidič bílého auta nemohl dívat na to, jak pomalu se jeho cesta vleče a když mu už na myšičkování mezi auty nezbývalo dostatek místa, jednoduše strhl volant a vydal se na pole. Efektně tak předběhl velké množství stojících aut a pak se drze zařadil zpět na hlavní cestu, protože se mu nikdo neodvážil odporovat. Díky terénnímu autu mu bylo jedno, po jakém povrchu po poli pojede a na místo zábavného incidentu se pak přijel podívat i redaktor televize Joj Andrej Zavřel, kterému se se štábem ještě podařilo zachytit stopy po pneumatikách od bezohledného řidiče.

Domů
Sdílet
Diskuse