Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2017 23:00
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Manžel zabetonoval manželce auto, které z celého srdce milovala. Vztahovou krizi tím sice nevyřešil, ale pomsta to byla docela sladká

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeho manželka si nechala změnit příjmení, aby udělala reklamu supermarketu.

Vztahové problémy jednoho ruského páru se manžel rozhodl vyřešit celkem radiálně. Nejmenovaná dvojice prožívala v manželství těžké časy, když žena svého muže podvedla a i přesto, že jí dal druhou šanci, nic se nezlepšilo. Vše vyvrcholilo v momentě, kdy se manžel dozvěděl, že jeho manželka si nechala oficiálně změnit příjmení z jeho na název supermarketu, kde pracuje, protože supermarket s názvem Veniy se rozhodl odměňovat lidi dostatečně bláznivých na to, aby si nechali úředně změnit příjmení částkou v přepočtu zhruba 21 tisíc korun měsíčně. Celá krize tedy vyvrcholila tím, že chlapík v centru Petrohradu nechal naplnit manželčino auto betonem, čímž jen zdůraznil to, kam až jsou ve svém konfliktu schopni zajít. Manželka údajně své auto nadevše milovala, a tak určitě nebude ráda, co se s ním stalo a předpokládáme, že manželství tuto zkoušku již bohužel nevydrželo.

Domů
Sdílet
Diskuse