Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2017 16:58
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

NASA má další záhadnou novinku. Nadcházející odhalení souvisí s hledáním mimozemského života

ZAJÍMAVOSTI NASA
Uložit Uložené

Více se dozvíme již tento týden.

Vypadá to tak, že máme před sebou další významnou tiskovou konferenci americké kosmické agentury, která nám takto naposledy oznámila, že objevila 7 exoplanet, z čehož 3 byly schopny hostit život v takové podobě, v jaké ho známe na Zemi. Web BusinessInsider píše, že avizovaná novinka bude souviset s mimozemským životem za hranicemi naší modré planety, ale stále v rámci sluneční soustavy.
 
Vše podstatné bychom se měli dozvědět již tento čtvrtek v 19:00 prostřednictvím živého přenosu, na který se opět můžeme podívat přímo na oficiálním webu NASA. A co se týče spekulací z vědeckých kruhů, tak v úvahu prý připadá odhalení související buď s Hubbleovým vesmírným teleskopem nebo výzkumnou misí bezpilotní vesmírné lodi Cassini ze Saturnu, kterou agentura poslala, aby kolem něj kroužila a sbírala zajímavé informace.

Domů
Sdílet
Diskuse