Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2017 17:40
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Úspěšná právnička, která se v noci mění v divokou tanečnici. Pražský příběh spojený s rekonstrukcí bytu nepatří mezi ty nejběžnější

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobyčejná právnička přímo ze srdce českého hlavního města.

Na pražské Letné by člověk narazil na rozmanité nemovitosti. Větší či menší, starší či novější, každá z nich v sobě ukrývá osobitý příběh toho, kdo v ní v minulosti bydlel nebo stále bydlí, ale jedním z nejzajímavějších příběhů je definitivně ten, na který narazili fotografové Jakub Skokan a Martin Tůma ze studia BoysPlayNice. Společně s návrhem od společnosti COLL COLL a šikovnými rukama stavitele Ladislava Voldána se pustili do rekonstrukce bytu, který vlastní pozoruhodná žena. Přes den bys ji mohl potkat v ulicích Prahy jako úspěšnou právničku, kde musí vystupovat vždy profesionálně a formálně, jenže v noci se přeměňuje na jiného člověka.

Z bytu právničky je výhled na téměř celou Prahu a nevadí ani to, že má jen jedno okno. Na druhé straně, interiér bytu se jí už po krátkém čase přestal líbit a jelikož se v noci přeměňuje z právničky na tanečnici, požadovala od architektů jen splnění dvou základních podmínek. Chtěla přímo v bytě taneční tyč a místo na odkládání bot s dlouhatánskými podpatky, což se podařilo splnit. Nakonec ji ještě napadlo, že by uprostřed bytu chtěla mít i klasickou vanu na nožkách, a tak se návrháři s chutí pustili i do tohoto úkolu. Neobvyklý příběh i s přestavbou proto skončil úspěšně a my bychom na konec rádi doplnili, že na fotografiích samozřejmě není samotná právnička a tanečnice v jednom, ale speciálně vybraná modelka Bonnie Santanico ze seskupení HELLZ Bitchez.

Domů
Sdílet
Diskuse