Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 13:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Marihuanová společnost si koupila celé americké město, aby ho proměnila v zelený ráj. Přilákat chce milovníky konopí z celého světa

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Město leží na výborné strategické pozici.

Spojenými státy americkými prochází vlna takzvané zelené revoluce, díky které se v jednotlivých státech legalizuje nejen medicínská, ale i rekreační marihuana. Mezi státy, kde se obyvatelé rozhodli zlegalizovat zelenou rostlinu, už patří i Kalifornie s Nevadou, čehož plánuje využít společnost American Green působící právě v konopném odvětví. Společnost souhlasila s nabídkou a odkoupila městečko Nipton za 5 milionů dolarů, ve kterém bys momentálně našel jen 20 stálých obyvatel, ale i jednu školu, hotel, nevelké lázně či jeden obchod. American Green chce do městečka investovat dalších 2,5 milionu dolarů, aby ho proměnila v takzvané „green-friendly“ město na hranicích Kalifornie a Nevady.


Město by mělo svou energii v budoucnu získávat jen díky obnovitelným zdrojům a představitelé společnosti prohlašují, že jejich snahy navážou na myšlenku stojící za vznikem Niptonu už v 19. století. Nipton totiž založili poté, co byly v oblasti objeveny zásoby zlata a přestěhovaly se tam celé rodiny zlatokopů, které toužily vydělat obrovské peníze. Zlatá revoluce se v současnosti proměnila v zelenou revoluci, a tak je možné, že pokud se Nipton společně se svou hrstkou obyvatel dostatečně přizpůsobí rekreační marihuaně, zanedlouho se tam na dovolenou budou vydávat milovníci zelené rostliny z celých Spojených států amerických a nakonec i z každého koutu naší planety.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

The Gateway to the Mojave National Preserve. . 30 April 2017 Nipton, CA

Příspěvek sdílený Prince Travels (@prince_travels),


Domů
Sdílet
Diskuse