Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. srpna 2017 15:48
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Pornhub si na Dannyho svatbu připravil rozlučkové video. Příbuzní si společně prohlédli jeho oblíbená videa i staré fotky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Thom neměl připravený projev, na poslední chvíli tak napsal Pornhubu.

Důležité projevy, ať už jde o moderátorské výstupy, slova amerického prezidenta nebo podobně důležité události, se často stávají terčem posměchu. Nejčastějším důvodem je jednoznačně fakt, že se autor řeči prostě špatně připravil. Thom však nechtěl být jeden z těchto případů, když mu jeho nejlepší přítel Danny Hodgetts oznámil, že by byl rád, kdyby měl projev na svatbě, která bude již brzy. Jelikož potřeboval skutečnou pomoc z hloubky duše, kam jinam se obrátit než na Pornhub, webstránku, která podle jeho názoru chápe muže nejlépe.
 
Zaměstnanci Pornhubu okamžitě zpozorovali fantastickou marketingovou příležitost a na Thomovu prosbu odpověděli. Dokonce si Pornhub pro Dannyho připravil i gratulační video, které bylo promítané i na samotné svatbě. Odprezentovány byly Dannyho fotky, jeho oblíbená videa a nakonec vše skončilo dojemným vzkazem: „Danny, nikdy tě neopustíme. Vždy u nás budeš vítán. Je nám jasné, že s manželkou nemůžeš cestovat všude. Když se vrátíš, získáš Pornhub Premium zdarma.“ Vyhrocené video si však zamilovali oba novomanželé a Thom za něj získal pořádnou dávku ovací.


Domů
Sdílet
Diskuse