Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2017 21:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena posedlá plastickými operacemi jich podstoupila už 200 a odstranili jí 6 žeber. Chce vypadat jako pohádková postava

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pixee je připravena bojovat za dosažení svých cílů.

Člověk si může zcela jednoduše vypěstovat závislost na čemkoliv a 27letá Pixee Fox z Kalifornie svou závislost již dlouhou dobu nedokáže kontrolovat. Mladá žena celý svůj život nasměrovala tak, jak ho viděla ještě ve své údajné vizi v dětství, a tak má za sebou více než 200 plastických operací a tak brzy s nimi nehodlá přestat. Pixeesi prošla zákroky jako odstranění šesti žeber, změna barvy očí, úprava prsou, liposukce či dokonce speciální zlomenina čelisti a celkově na operace utratila více než 14 milionů korun. Jejím cílem je jednoho dne vypadat jako pohádková postavička podobná Wonder Woman, protože by chtěla mít vlastní seriál, ve kterém bude dobro vítězit nad zlem a ona bude představitelkou zákona bojující proti kriminálníkům.

Pixee se před pár dny objevila v britské ranní talkshow na stanici ITV a před moderátory i publikem obhajovala své posednutí plastickými operacemi. V minulosti prý plastické operace nesnášela a nikdy by žádnou nepodstoupila, jenže později si uvědomila, že by se v této oblasti mohla stát průkopnicí. Moderátory zajímal i těsný korzet, který slouží jako její externí zakončení žeber, a i když si ho nechtěla sundat, všem tvrdila, že by bez něj bez problémů vydržela přes podezření z nutnosti korzetu kvůli nestabilitě jejích zad. Pixee svou zálibu považuje za extrémní sport a nikomu nedoporučuje, aby se ji pokoušel napodobovat, protože je to někdy nebezpečné. V nejbližší budoucnosti plánuje podstoupit ještě zcela novou operaci v Los Angeles, kterou vymyslela ona sama a očekává, že bude bombastická, takže se nechme překvapit, jak své tělo zdeformuje příště.




Domů
Sdílet
Diskuse