Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 16:42
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nálož funku, nu-disca, breaků a skvělého pití už tento pátek! Mejdan We All se uskuteční v unikátním prostředí Klubovny 2. Patro

ZAJÍMAVOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Pokud nemáš tento pátek co dělat, tak pro tebe máme jedinečný program.

Každý měsíc se koná v zajímavých prostorách Klubovny 2. Patro exkluzivní série mejdanů s názvem We All a ani třetí říjnový pátek nebude výjimkou! Jak již je zvykem, těšit se můžeš na skvělou hudbu, super pití a parádní atmosféru.

Pravidelnou měsíční nálož funku, nu-disca a breaků si užiješ už v pátek 20. října v Klubovně 2. Patro, Dlouhá 729/37, Praha 1. V pořadí již na šestnáctém vydání této exkluzivní noci vystoupí kromě rezidentních DJs Akvamena a Robota tentokrát v roli hosta i DJ Jeffology, který si svým setem podmaní všechny přítomné.

Nálož funku, nu-disca, breaků a skvělého pití už tento pátek! Mejdan We All se uskuteční v unikátním prostředí Klubovny 2. Patro

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, které budou k mání za speciálně nastavené ceny, exkluzivně pro tuto akci. Prvních 150 příchozích navíc dostane welcome drink zdarma od týmu krásných Jäger hostesek.

Zahoď stres z náročného týdne za hlavu a přijď se odreagovat na We All v pátek 20. října do Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávej lovit nové party zážitky!

Domů
Sdílet
Diskuse