Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 19:03
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Po Slovensku rozmístili reklamní poutače s plnými flaškami alkoholu. Do pár dní je Slováci rozbili a všechny flašky ukradli

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Slovenská nátura se ani v tomto případě nezapřela.

Originální a zcela nové láhve i s kolky tvořily hlavní součást reklamních poutačů lákajících lidi na irskou whiskey. Na několika frekventovaných slovenských místech se vedle obyčejných plakátů ocitly i samotné láhve naplněné alkoholem, ale ty samozřejmě nebyly nikomu dostupné. Od chladné ulice je totiž oddělovalo tlusté sklo, ale víkend dorazil počínaje bujarým pátkem a na mnoha místech se sklo jakoby zázrakem rozsypalo na ulici a láhve zmizely. Zajímavá reklama a potenciál získat litry dobrého alkoholu zdarma jednoduchou krádeží zřejmě Slovákům nedala spát a jak první oběť si vybrali poutač na bratislavském Náměstí Franze Liszta u vlakového nádraží, kde později zasahovaly i policejní složky.

Na internetu se už stihly zjevit teorie o tom, že by to všechno mohlo být jen součástí šikovného reklamního tahu od agentury Clockwise, která se o kampaň alkoholických nápojů postarala. Nakonec, řekněme si na rovinu – každému, kdo ty reklamní poutače viděl, bylo jasné, že jinak to skončit prostě nemůže.

Domů
Sdílet
Diskuse