Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2017 12:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zapomeň na všechno, nové datum konce světa je 19. listopad. Planeta Nibiru způsobí na Zemi apokalyptická zemětřesení, která nikdo nepřežije

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Konci světa se teď nedá vyhnout.

Zprávy o blížícím se konci světa způsobily senzaci v polovině září, protože lidstvo mělo dostat smrtelný úder ještě 23. září, a i když se tak nestalo, konspirační teoretici neusnuli a přicházejí s novou teorií. Popravdě, křesťanský numerolog, který tvrdil, že apokalypsa nastane 23. září, ještě pár dní před tímto datem své tvrzení stáhl a světu oznámil odložení apokalypsy. Nejnověji tak svět skončí 19. listopadu a důvod nebude moc odlišný. I tentokrát za apokalypsou stojí tajemná planeta Nibiru, která prý existuje kdesi na okraji naší sluneční soustavy, a i když ji nikdo nikdy neviděl, konspirační teoretici věří v to, že už za necelý měsíc narazí přímo do Země, nebo ji jen těsně mine a na naší planetě způsobí sled událostí, které přinesou apokalyptické zemětřesení a konec lidské civilizace ve vesmíru.

Planeta Nibiru prý obíhá kolem Slunce každých 3600 let a už před stovkami let měla narušit a pozměnit trasy oběhu ostatních planet, protože její gravitační vliv je tak obrovský, že dokáže zcela vytlačit vesmírná tělesa z nastaveného oběhu. Teorie je postavena i na tom, že v posledních měsících jsme na Zemi zažili zvýšené množství zemětřesení, což je podle konspirátorů nezpochybnitelný důkaz o blížící se planetě Nibiru, ale v září se ke všemu musela vyjádřit i samotná NASA a oficiálně vyvrátit tvrzení o tom, že by jakákoliv planeta Nibiru existovala. Pokud jsi však plánoval zimní dovolenou v období po 19. listopadu, klidně ji můžeš zrušit a raději běž utratit všechny peníze rovnou příští týden, protože za pár týdnů ti už budou úplně k ničemu.


Domů
Sdílet
Diskuse