Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 12:59
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Odvážná Nicki Minaj na novém záběru potěší oko rovnou třikrát. Provokativní fotka na titulce magazínu Paper má doslova rozbít internet

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotografka a Nicki se při vytváření záběru pořádně vyřádily.

Nicki Minaj se v posledním vydání magazínu Paper Mag pořádně vyřádila. Čtenáře totiž potěšila svou přítomností na titulní stránce, a to rovnou třikrát. Fotografie nazvaná Minaj á Trois vyobrazuje trojí Nicki, přičemž dvě z nich se se sexuálním podtónem dotýkají té uprostřed, která je nahoře bez. Provokativní záběr je povedeným dílem fotografky Ellen von Unwerth a samotná Nicki se vyjádřila, že cílem fotky bylo prostě "rozbít internet", což se jí bezpochyby podařilo. Trojitá Nicki se internetu okamžitě zalíbila a především na Twitteru získala fotografie obrovské množství pozitivní zpětné vazby chválící nejen odvážný záběr či její tělo a proporce, ale rovněž i její rapové dovednosti.




Domů
Sdílet
Diskuse