Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 21:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

4krát týdně manželku podvádí se sexuální pannou. James momentálně šetří na robota za 170 tisíc korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Každý máme své vlastní záliby a James si tu svoji užívá.

Za pár desítek let už nebudeme sledovat pornografii, ale budeme ji moci rutinně zažívat každý den díky sexuálním robotům, které jen těžko odlišíš od skutečných lidí. Při obrovské rychlosti vývoje technologií by tento scénář nemusel být vůbec přitažený za vlasy a sní o něm i 58letý inženýr James, který má sice manželku už dlouhých 36 let, ale v poslední době našel novou a vzrušující zálibu.

Momentálně vlastní již tři sexuální panny, přičemž za každou z nich zaplatil více než 55 000 Kč, a i když to zní bizarně, jeho manželce přítomnost panen v domě nevadí. James ji dokonce přibližně čtyřikrát do týdne „podvádí“, protože si užívá se svými neživými kamarádkami, avšak sní o tom, že brzy našetří 170 000 Kč, aby si mohl koupit vlastního sexuálního robota s názvem Harmony, protože právě Harmony dokáže při sexu reagovat na pohyby i s člověkem promluvit.

4krát týdně manželku podvádí se sexuální pannou. James momentálně šetří na robota za 170 tisíc korun
Zdroj: The Sex Robots Are Coming / Channel 4

James však na své zálibě nevidí nic neobvyklého a dokonce se vyjádřil, že kdyby se musel rozhodnout mezi manželkou a pannami, vůbec by nevěděl, jak se má zachovat. Kromě sexuální stránky si na svém vztahu s panenkami užívá i to, že je může namalovat podle svých představ a občas jednu z nich vezme i do města, kde si vychutnají společný oběd a nikdo si přitom ani nevšimne, že April není skutečná žena a nedýchá. Inženýr si své panenky pochvaluje i díky jejich mladistvému vzhledu, protože si uvědomuje, že ve svém věku u 20letých dívek mnoho šancí nemá, a dokud mu to manželka bude tolerovat, pak mu přejeme, ať mu to ještě dlouho vydrží.

Domů
Sdílet
Diskuse