Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2018 13:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zakázali jim pít alkohol, tak si postavili vlastní ostrůvek v mezinárodních vodách. Na něm se mohli opíjet, jak jen chtěli

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Parta z Nového Zélandu si získala srdce lidí na internetu.

Novozélanďané se nikdy nebojí projevit svou kreativitu a před pár dny to perfektně demonstrovala i parta mladých lidí z poloostrova Coromandel. V období před a po oslavách příchodu nového roku tam místní úřady zavedly oficiální zákaz pití alkoholu na veřejnosti, což se naší partii nelíbilo, a tak přišli s kreativním nápadem, jak jej obejít.

Během odlivu si u pobřeží velmi rychle postavili maličký ostrůvek, kam si připevnili i piknikový stůl a provizorní ledničku, načež se s úsměvem na rtech posadili a čekali, než se voda vrátí. Následně se ocitli na izolovaném ostrůvku vzdáleném několik metrů od pobřeží. Poté se smáli, že se momentálně nacházejí v mezinárodních vodách, a tak pro ně zákaz pití alkoholu na veřejnosti neplatí.

Dobře zabavili i místní obyvatele, kteří zákaz nebrali příliš vážně, avšak policisté s ním měli více problémů, protože celou silvestrovskou noc strávili zatýkáním opilých mladých lidí a pokutování rebelů až do výše 3 800 korun. Šéf policie se však na ostrůvku v mezinárodních vodách dobře zabavil a dokonce přiznal, že kdyby o něm byl věděl dříve, možná by se k partě i přidal.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00


Domů
Sdílet
Diskuse