Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2018 19:36
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Prostitutka porodila a za 30 minut stála znovu u silnice a čekala na zákazníky. Situace v britském městě je zoufalá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Se ženami u silnic si neví rady ani policie.

Rozhodně nemáme v plánu obhajovat prostituci, ale není pochyb, že život těch, kteří vykonávají nejstarší řemeslo, není vůbec jednoduchý, jakkoli se do tohoto stavu dostali. Mnoho významných měst má svá místa, kde se prostitutky sdružují a situace tam bývají různé.

Jedno z takových míst je Hessle Road v britském Hullu. Podle britské policie se v této části města střídá přibližně čtyřicet žen, které na místo přicházejí v různých hodinách a obdobích, informuje tamní deník Hull Daily Mail.

Britská policie se sexuálním pracovnicím snaží pomáhat a tvrdí, že většina z žen si prošla těžkým zneužíváním nebo psychickými problémy. Některé prý prodávají své tělo už i deset let.

Prostitutka porodila a za 30 minut stála znovu u silnice a čekala na zákazníky. Situace v britském městě je zoufalá
Zdroj: Steve Parker

Neúprosnost ulice však pro prostitutky nepředstavuje jediný problém. Mnoho žen je zapletených v překupnictví, jiné partneři nutí k nepříjemným činnostem a další jsou zase bez domova a přespávají na pohovkách. Jednoznačně nejvíce šokující případ však pochází z období, kdy prostitutka porodila a už za půlhodinu byla znovu viděna u Hessle Road.

A samozřejmě je potřeba zmínit i drogy, ty pro prostitutky představují značnou část výdajů. Mnoho žen vydělává také pro své partnery, kteří jsou obvykle bez práce. Podle policie je největší problém žen nízké sebevědomí. Pomoc tak raději nevyhledávají a užívají si pozornost, kterou jim věnují muži spolu s finanční výslužkou.

Domů
Sdílet
Diskuse