Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2018 19:17
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Muži postavili natolik věrohodnou repliku auta, že u nich zastavili policisté

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příhoda z Kanady ukazuje milou stránku policejního řemesla.

V některých částech světa je sníh výrazně běžnější než u nás. Například v takové Kanadě je ho momentálně pořádná hromada. A rozhodně není pravda, že si s ním hrají jen děti. Simon Laprise a Maxim Tot jsou toho skvělým příkladem. Někdo staví například iglú, ale dospělá dvojice se rozhodla vyrobit repliku auta z filmu Návrat do budoucnosti – DeLorean DMC-12 v životní velikosti.

Mrazy pomohly tomu, aby sněhová struktura držela při sobě. Věrohodnosti však dosáhli až takové, že se u auta musela zastavit policejní hlídka. Sněhové auto bylo totiž zaparkováno přímo v cestě dráhy sněhových pluhů, což je v některých částech Kanady zakázáno.

Auto si chvíli prohlíželi a dokonce vyhrožovali pokutou za parkování. Vypsali doklad a ten zastrčili přibližně na místo, kde by měl být stěrač. Když však Simon s Maximem vyhrabali pokutový papírek, všimli si nápis oznamující, že policistům pořádně zlepšili náladu a nakonec si uvědomili, že jde pouze o úžasné sněhové dílo.

Domů
Sdílet
Diskuse