Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 14:39
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

ASAP Jarda, JPQ, Paul Gate, Casablanka. I to jsou interpreti, kteří zahrají na další klubové noci Strain

REFRESHER
Uložit Uložené

Další nabitá epizoda club night Strain už tento pátek!

Už tento pátek, 26. ledna 2018, v deset večer vypukne další klubová klubová noc s názvem Strain, jejíž existenci má na svědomí člen BiggBoss labelu, ukrajinský producent Karaoke Tundra. Stejně jako první akce, i její druhé pokračování přinese velkorysou porci UK grimu a garage soundu, ale i současného rapu a elektronické hudby. 

Seznam vystupující bude našlapaný. Účast potvrdil ASAP Jarda z fenomenální grupy OPAK DISSU. Na letošní rok prý chystá sólové album, která prý posune rap game dál a na páteční večer si připravil exkluzivní set plný svých ověřených hitů. Spolu s ní vystoupí JPQ aka Jean Paul Quassier, člen pražské crew PODPULTURA. Kombinuje futuristický elektro zvuk, sci-fi témama a storytelling, ve kterém doopravdy vyniká.

Dále samozřejmě vystoupí i Karaoke Tundra, DJ Casablanka, Paul Gate z labelu Hypno 808 a Gruzo. Akce stejně jako posledně proběhne v Klubu FAMU, sídlícím na Smetanově nábřeží 2. Vstup bude stát 100 Kč, po půlnoci 150 Kč.

ASAP Jarda, JPQ, Paul Gate, Casablanka. I to jsou interpreti, kteří zahrají na další klubové noci Strain

Strain vol. 2

24. 1. 2018, 22:00

Klub FAMU

Smetanovo nábřeží 2, Praha 1

Facebook event najdeš tady

Domů
Sdílet
Diskuse