Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2018 13:14
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dosud nejepičtější trailer pro Pacific Rim 2 je zárukou, že si v kinech užijeme obrovský akční blockbuster

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Transformers s lepší akcí? Proč ne.

Syn jednoho z producentů musí být raper. Jinak si nedokážeme vysvětlit, proč 8 z 8 trailerů doprovází stejná rapová skladba, která už seriózně začíná vytáčet celou redakci. Jinak to ale vypadá opravdu fajn. Pokud jste si užili bitvy obrovských robotů a rozzlobených Kaijuu, dvojka Pacific Rim bude přesně pro vás.

Přesně takový film se snaží prodat i nejnovější IMAX trailer. Ten je plný nejnovějších záběrů. Dočkáme se blockbusteru se vším, co k tomu patří, ale zdá se, že nebude mít až tak srdíčko jako del Torova jednička. Zmizí téměř všechny noční scenérie, přičemž postavy jsou nám zatím ukradené.

Mladý Eastwood je stále „podržtaška“ z Furious 8 a Boyega není žádná velká výhra. Tak už jen doufejme, že to bude pořádný akční výplach a v kině se alespoň naplno pobavíme. Občas totiž potřebujeme i to a zdá se, že vhodnější film než Pacific Rim: Uprising na to v kinech nenajdete.

Režíruje Steven S. DeKnight a premiéra je naplánována na 22. března 2018. Pokud se o ní chcete dozvědět více, klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse