Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2018 13:04
Čas čtení 0:00
Barbara Leschingerová

Kazety byly jen začátek. Seriálový hit 13 Reasons Why láká na druhou sérii originálním trailerem a odhaluje datum premiéry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Příběh studentky jménem Hannah Baker a jejích spolužáků bude pokračovat v nových 13 epizodách na Netflixu.

Fanoušci bestselleru od spisovatele Jaye Ashera (Třináctkrát proto) se koncem března 2017 dočkali jeho seriálové podoby. Společnost Netflix uvedla 13 epizod, které se staly obrovským hitem.

Středoškolačka Hannah Baker (Katherine Langford) spáchala sebevraždu a zanechala 13 nahrávek, které v sobě skrývají důvody, proč se rozhodla sáhnout si na život. V knižní předloze se příběh uzavřel, ale tvůrci seriálu nechali otevřené dveře pro druhou sérii.

Kazety byly jen začátek. Seriálový hit 13 Reasons Why láká na druhou sérii originálním trailerem a odhaluje datum premiéry
Zdroj: Netflix

Konec první sezóny nám naznačil, že studenti z Liberty High se připravují na soud, avšak je tu někdo, kdo chce zabránit tomu, aby pravda kolem její smrti vyšla najevo. V nové ukázce si můžete všimnout záhadné polaroidové fotografie u postav, které poukazují na to, kam se bude ubírat děj.

Setkáme se i s novými tvářemi. Například při Bryceovi (Justin Prentice) spatříte roztleskávačku Chloe (Anne Winters). Hannina matka (Kate Walsh) se pustila do vyšetřování na vlastní pěst a Clay (Dylan Minnette) nám napovídá, že kazety byly jen začátkem.

Druhá série 13 Reasons Why k nám dorazí 18. května 2018. Těšíte se na pokračování seriálu?

Domů
Sdílet
Diskuse