Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2018 18:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Do speciálního náramku ukryješ až 100 mililitrů alkoholu. Na letní festivaly nebo večírky se ti bude určitě hodit

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Náramek dostal i trefné jméno Booze Bangle.

Občas se dostaneme do situace, v níž by nám prospěla sklenici piva či vína, ale nemáme možnost si ho vychutnat. Zřejmě se ve stejných momentech čas od času ocitli i výrobci speciálního náramku s názvem Booze Bangle. Na první pohled jen o něco rozměrnější náramek v sobě ukrývá zajímavou možnost, jak si zlepšit den.

Náramek je uvnitř dutý, a tak můžeš v útrobách ukrývat až 100 mililitrů jakékoliv tekutiny, avšak jak napovídá samotný název náramku, zřejmě půjde o alkohol. Doplněk je samozřejmě kvůli své funkci trošku rozměrnější než standardní doplňky, ale dnes už ve světě módy klidně zaujmeš i s ním.

Na pultech obchodů bys ho mohl najít ve třech základních verzích – stříbrné, zlaté a růžově zlaté. Náramek je vyroben z nerezavějící oceli, a proto se nemusíš bát, že bys ho po pár nalitých skleničkách musel vyměňovat za nový.

Domů
Sdílet
Diskuse