Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2018 13:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Prodal všechen svůj majetek, koupil si kolo a za láskou jel 9500 kilometrů z Indie do Švédska

ZAJÍMAVOSTI ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Neuvěřitelný příběh, který neměl skončit tak šťastně, jak nakonec dopadl.

Láska vytváří nevyzpytatelné příběhy. Pokud nevěříš na osud, možná tvůj názor změní příběh jednoho muže z Indie a ženy ze Švédska. Pradyumna Kumar Mahanandia se narodil jako příslušník nejnižší indické kasty. Na svět přišel v roce 1949 a neměl vůbec jednoduchý život, protože šplhání po pomyslném společenském žebříku bylo nepředstavitelné.

Krátce po narození se Pradyumna dozvěděl od místního astrologa, že si jednou za manželku vezme hudebnici z daleké země, která vlastní les. Neobvykle specifické předpovědi Ind celou dobu připisoval velkou sílu a v prosinci roku 1975 zjistil, že se zřejmě naplní. Pradyumna se živil jako pouliční umělec a naráz se u něj zastavila modrooká blondýna, která od něj chtěla portrét. Zjistil, že hraje na flétnu a skutečně vlastní les, a tak se mu nepodařilo nakreslit ji napoprvé ideálně. Slíbil jí, že příště ji nakreslí lépe a 19letá Charlotte mu dala ještě dvě šance.

Ind jí nakonec povyprávěl příběh o předpovědi, kterého se Švédka nezalekla a po třech týdnech společně strávených chvil nakonec odletěla zpět domů. Pradyumna se nedokázal smířit s tím, že by ji už nikdy neměl vidět. Po roce a půl prodal všechen svůj majetek, koupil si kolo a vydal se na cestu do Švédska, která byla dlouhá více než 9600 kilometrů. Trvalo to sice dlouho, avšak Ind do Švédska opravdu dorazil a se svou láskou se oženil. Dnes spolu oslavují už 40. výročí vzájemné lásky a mohou se pochlubit dvěma dětmi, čímž jen poukazují na to, že pravá láska zřejmě existuje.

Domů
Sdílet
Diskuse