Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2018 9:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi už tento víkend startuje evropské turné v Praze a Bratislavě

HUDBA
Uložit Uložené

Už za pár dní se v hlavních městech Česka a Slovenska představí americká duhová hvězda.

Jak už jistě víš, za pár dní zavítá do našich končin Tekashi, resp. 6ix9ine. Zároveň pro tebe nebude novinkou, že se tento dnes již extrémně populární raper vrací na místo, kde odehrál svá první vystoupení. Vše nasvědčuje tomu, že se máš na co těšit, avšak lístky velmi rychle mizí.

V Praze dokonce proběhnou dva koncerty díky hlasům mladých fanoušků reagujících na věkové omezení, přičemž ten první je již beznadějně vyprodán a vstup na druhý si můžeš zajistit například ihned. Limitovaná část lístků bude k dispozici v rámci všech vystoupení i na místě. Tím máme na mysli i to bratislavské, kde si však stále můžeš zajistit vstup online. Rozpis koncertů:


15. 6.: Majestic Music Club v Bratislavě

16. 6.: Storm Club v Praze
16. 6.: Storm Club v Praze, věkové omezení 18+

Touto sérií shows začíná Tekashi své evropské turné WORLD DOMINATION, které bude mít dohromady 14 zastávek. Na všech mu bude sekundovat newyorský raper Yung Syrup a na těch domácích i členové F*CK THEM – kapela Khans. Více už dodávat není nutné, vidíme se na shows!

Domů
Sdílet
Diskuse