Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 23:46
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Aquaman na prvních lákavých obrázcích odhaluje jednoho ze záporáků, stejně jako královnu v podání Nicole Kidman

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Král moří se před první ukázkou představuje sérií obrázků. James Wan má zatím naši plnou důvěru.

Traileru k nové DC komiksovce Aquaman od Jamese Wana (Conjuring) bychom se měli dočkat již v nejbližších dnech. Pro zkrácení čekání tu však máme vůbec první obrázek jednoho z filmových antagonistů jménem Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II).

„Je to částečně žoldák, ale hlavně pirát, který ve svém obleku vypadá jako šílený mimozemšťan z vesmíru,“ prozradil James Wan.

Roli hlavního záporáka si však pravděpodobně střihne Patrick Wilson, který si zahraje Aquamanova nevlastního bratra King Orma. „Black Manta je opravdu zajímavá postava a svým způsobem ovlivňuje příběh, ačkoli hlavní linka je o Jasonovi (Momoovi) a Patrickovi,“ dodal režisér.

Aquaman na prvních lákavých obrázcích odhaluje jednoho ze záporáků, stejně jako královnu v podání Nicole Kidman
Zdroj: Warner Bros./Entertainment Weekly

Kromě toho se nám konečně představila i královna Atlanna v podání Nicole Kidman, jakož i zmíněný Orm. Obrázky zatím vypadají poměrně lákavě, ačkoli chytřejší samozřejmě budeme po prvním traileru.

Ten může dorazit každým dnem, takže pozorně sledujte Filmkult. Z dalších herců uvidíme i Amber Heard, Willema Dafoea či Dolpha Lundgrena. Premiéra Aquamana je naplánována na 20. prosince tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse