Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2018 10:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Kokain, pervitin, marihuana, amfetaminy i opiáty. Policisté našli v řidičově těle vše, na co měli testy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie v muži našla všechny možné testované drogy. Španěl se zřejmě vracel z pořádně divoké párty.

Španěl se spolu se svými kamarády musel vracet z pořádně divoké párty – když ho totiž zastavili policisté nedaleko tamního městečka Carcastillo, v jeho těle našli všechny drogy, které byli schopni otestovat.

Látky jako marihuana, amfetaminy, metamfetamin, kokain a opiáty byly do jedné pozitivně otestovány a na další omamné či psychotropní substance už policisté neměli potřebné nástroje. Nechyběl samozřejmě ani alkohol.

V autě se kromě zdrogovaného Španěla nacházeli další tři muži a dvě ženy, všichni ve věku 26 až 29 let – auto přitom policie nezastavila náhodou, právě naopak. Za všechno byl zodpovědný anonymní tip, jelikož opilou a povzbuzenou skupinku někdo předtím telefonicky nahlásil.

Odvážný Španěl má momentálně zabavené auto a na řidičském průkazu přišel o 12 bodů (začínají s 15) – jestliže se již nějakého přestupku předtím dopustil, klidně může doživotně přijít o možnost řídit. Nesmíme zapomenout ani na pokutu ve výši tisíc eur a probíhající vyšetřování.

Kokain, pervitin, marihuana, amfetaminy i opiáty. Policisté našli v řidičově těle vše, na co měli testy
Zdroj: Policía Foral
Domů
Sdílet
Diskuse