Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 v 11:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zlatan Ibrahimović si připsal 500. gól kariéry ve velkém stylu

SPORT
Uložit Uložené

Fanouškové byli v němém úžasu.

Není pochyb, že Zlatan Ibrahimović dodnes patří mezi nejlepší fotbalisty na světě. Zlatan se sice po působení ve francouzském PSG a anglickém Manchesteru United odstěhoval za moře do Los Angeles Galaxy, ale ani v americké MLS neztrácí svůj čich na góly.

V duelu svého týmu proti Torontu FC měl šanci připsat si jubilejní 500. gól v kariéře a netrvalo mu příliš dlouho, než magickou hranici pokořil. Parádní přihrávka ze středu pole našla Ibrahimoviće na hranici ofsajdu, avšak Švéd neplánoval zakončovat klasickou střelou.

Opět využil akrobatické dovednosti a míč ve vzduchu trefil z otočky tak, že brankář před ním neměl šanci zareagovat. Zlatan ve svém typickém stylu ani z 500. gólu v kariéře neudělal velkou vědu a oslavil ho klidným návratem na svou polovinu hřiště.

Mimochodem, díky gólu proti Torontu se stal třetím aktivním hráčem na planetě, který má na kontě 500 branek za klub i zemi. Kromě Zlatana v tomto exkluzivním klubu již delší dobu pobývají Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Domů
Sdílet
Diskuse