Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2018 9:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fenka v noci utíká z domu před McDonald's a tváří se, že je bez domova, aby ji lidé krmili hamburgery

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přímo při činu ji nachytala její majitelka.

Betsy Reyes měla dlouho podezření, že její fenka občas netráví noc doma. Žena z amerického Oklahoma City bydlí kousek od restaurace McDonald's, kam čas od času zajde.

O síti rychlého občerstvení hned za rohem však ví i její fenka Princess. Betsy měla v minulosti podezření, že její pes chodí k McDonald's žebrat o jídlo, avšak vždy to byly jen pocity známých, kterým se zdálo, že tam psa viděli.

Před pár dny večer ale nenašla svého psa doma, a tak sedla do auta a dojela před McDonald's. Fenka Princess tam samozřejmě seděla a se smutnýma psíma očima hypnotizovala všechny zákazníky, aby jí hodili burger.

Její majitelka ji vyfotila přímo při činu a fotku společně s videi zavěsila na Facebook, kde mazaná Princess získala přes 300 tisíc lajků.

Nazvala ji bezděčnou zlatokopkou a všem vzkázala, aby fenu nekrmili, protože neví, jak se chovat a je už tak příliš tlustá. Fenka svou majitelku na videu dokonce poznala a nasadila vystrašený výraz zvířete přichyceného v prekérní situaci.

Domů
Sdílet
Diskuse