Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 1:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kouřit marihuanu, cestovat a dostávat za to zaplaceno? Americká firma hledá zaměstnance na lákavou pozici

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Vysněná práce mnoha mladých lidí.

Společnost Heavy Hitters z jižní Kalifornie potřebuje ambasadory na to, aby mohla po celém státě efektivněji propagovat své výrobky. Firma vyrábí zejména náplně do elektronických cigaret plné marihuany, takže při vymýšlení inzerátu na pracovní pozici dlouho neváhala a místo popsala ve zkratce. Máš možnost získat zaměstnání, kde budeš cestovat, kouřit marihuanu a za to všechno ti Heavy Hitters slušně zaplatí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jen (@sac.vapes),

Měsíčně na tvém účtu přistane 1200 dolarů, do samotného obchodu Heavy Hitters získáš kredit na nákup v hodnotě 500 dolarů a abys práci dostal, musíš mít jen trochu zkušeností se sociálními sítěmi a správný přístup.

V novém zaměstnání pak budeš cestovat po různých akcích v Kalifornii, kde je třeba značku propagovat a rozšířit síť potenciálních zákazníků. Na akce tě samozřejmě odveze firma na vlastní náklady, nemluvě o bezplatném ubytování a jídle.

Mezi prvními si budeš moci vyzkoušet nové produkty této společnosti, což pro milovníky marihuany musí znít jako vysněná práce. Ani samotná žádost o přijetí do zaměstnání není ani zdaleka tak formální, jak bys mohl čekat.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Stačí jen natočit minutové video, dát ho na Instagram a vysvětlit v něm, proč miluješ Heavy Hitters, co je na tobě nejvíce originálního a zmínit své dovednosti či talent.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Matthew Regional Manager (@vapesnorcal),

Domů
Sdílet
Diskuse