Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2018 17:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Díky Twitteru našla kamarádku z dětství. Její příběh sdílelo přes 100 tisíc lidí

ZAJÍMAVOSTI TWITTER
Uložit Uložené

Možná tato milá příhoda o hledání starých přátel inspiruje i tebe.

„Ahoj, Twittere, tuto dívka jsem potkala v roce 2006 během večerní plavby na Havaji. V danou noc se z nás prakticky staly nejlepší kamarádky, a proto potřebuji, abyste mi pomohli najít mou nejlepší přítelkyni, protože mi chybí a potřebuji vědět, jak se jí daří. Poprosím o sdílení tohoto příspěvku, abychom se mohli znovu setkat,“ napsala na Twitter 19letá Brianna Cry.

K fotografii z výletu, kterou vložila do svého příspěvku, se Brianna dostala při prohlížení starých fotek během letošního svátku Dne díkůvzdání. Pro TeenVogue Briana prozradila, že jí v dané době bylo 7 let a na zmiňované plavbě se nenacházelo množství dětí v jejich věku, a tak s hledanou kamarádkou společně strávila celý večer.

I když Brianna v úspěch svého pokusu příliš nedoufala, její příspěvek do dnešního dne sdílelo přibližně 116 000 uživatelů a dalších 263 000 stihlo dát na příspěvek svůj lajk. S takovou velkou odezvou bylo jen otázkou času, kdy ztracená kamarádka, 18letá Heidi „Heii“ Tran, na výzvu zareaguje.

Heidi se pro TeenVogue vyjádřila, že podobnou snahu o pomoc při sdílení od uživatelů Twitteru vůbec nečekala. Společně s Briannou v současné době prostřednictvím sociálních sítí dobíhají promeškaný čas, a přesto, že navštěvují školy na opačných stranách USA, věří, že se jednoho dne zase setkají.

Doporučeno
Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm 28. června 2023 11:00

Lidé sledující jejich společný příběh měli na závěrečný happy end opravdu zábavnou odezvu. Jedna z uživatelek dokonce napsala, že by si mohly založit společný YouTube kanál. Většinou však lidé s podobnými požadavky nevyrukovali a jednoduše se nad událostí pousmáli.

Domů
Sdílet
Diskuse