Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2018 15:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanaďané spolu na internetu vesele recenzují marihuanu. Po legalizaci si posílají doporučení

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Kanadští uživatelé marihuany nabízejí rady.

Od října si Kanaďané užívají legalizovanou marihuanu. Krátce poté, co zákon o legalizaci rekreačního užívání marihuany vstoupil v platnost, měli prodejci zelené rostliny obrovské problémy, protože poptávka mnohonásobně převyšovala – a dodnes převyšuje – nabídku.

I když se legalizace připravovala několik měsíců, Kanaďané začali nakupovat natolik, že se hned v první den před obchody vytvořily fronty a lepší situace nebyla ani na internetu.

Solei Free - 14.69% CBD - Alberta from r/RecPics

Nedostatek zelené rostliny podtrhuje aktuální situace z kanadské provincie Ontario. Přestože od legalizace uběhl více než měsíc, většina online objednávek lidem stále nebyla doručena a nenašel bys tam žádné kamenné obchody. Může za to fakt, že zákon umožnil jednotlivým provinciím upravit si způsob prodeje podle vlastního uvážení.

Kanaďané žijící v ostatních částech země si však už více či méně rostlinu užívají. Vznikla dokonce sekce na Reddit s názvem RecPics, kde lidé přidávají fotografie své legální marihuany a recenzují jednotlivé odrůdy a verze pro své kolegy ze země.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Je zajímavé sledovat, jak lidé fotí zákonem předepsané nádoby, ve kterých se marihuana prodává, protože obaly obsahují všechny potřebné informace o jejím složení, obsahu THC či potenciálních vedlejších účincích.

7 acres Sensi Star OCS. 25% thc, better then the 7 acres Jean Guy not dry at all beautiful bud. 7 acres is killing it. from r/RecPics

Uživatele nejvíce zajímají běžné otázky o tom, zda je marihuana od státem licencovaných producentů lepší, chutnější, výraznější či efektivnější než rostliny z černého trhu.

Samozřejmě je třeba podotknout, že i když byla marihuana legalizována, černý trh jen tak ze dne na den nezmizel a dealeři se radovali a radují zejména z nedostatku marihuany v obchodech.

Broken Coast Quadra- that’s a single 3.5g christmas tree from r/RecPics

San Rafael 71' Purple Chitral from SQDC from r/RecPics

Domů
Sdílet
Diskuse