Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2018 14:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Můžeš vydělat 2 miliony za to, že s bohatou rodinou procestuješ svět. Hledají člověka, který to umí s foťákem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pracovní nabídka, jaká se neodmítá.

Pokud máš tolik peněz, že netušíš, jak by se daly utratit, můžeš si na celý rok najmout fotografa. Stejně přemýšlí jedna nejmenovaná rodina, která se na portál pro fotografy Perfocal obrátila s neobvyklou prosbou.

Předchozí fotograf podal výpověď koncem léta z rodinných důvodů a rodina od té doby nedokázala ve svém okolí najít adekvátní náhradu. V inzerátu na zmíněném portálu proto rodina specifikovala všechny podmínky, které by nový fotograf měl splňovat. A pokud máš pocit, že je práce jako ušitá pro tebe, ještě si i královsky vyděláš.

Můžeš vydělat 2 miliony za to, že s bohatou rodinou procestuješ svět. Hledají člověka, který to umí s foťákem
Zdroj: tumblr

Rodina od tebe bude vyžadovat možnost odejít z domova během několika hodin či dnů. Občas s nimi vycestuješ na více než 3 měsíce, takže si doma mnoho závazků nevybuduješ, ale k dispozici budeš mít až 30 dní dovolené a plně proplacené dny, když náhodou onemocníš. Za rok si tak v přepočtu vyděláš 2,3 milionu korun.

Cestovat bys měl po skoro všech kontinentech od Evropy, Severní i Jižní Ameriky až po Austrálii. Rodina vlastní několik letních či zimních sídel po celém světě, a tak nebude o destinace nouze. Nabízený kontrakt by měl trvat 12 měsíců, ovšem v případě vzájemné spokojenosti může být prodloužen. Denně bys přitom pracoval přibližně 10 hodin.

Aby potenciální zájemce rodina nalákala ještě více, v inzerátu zmínila, že se během roku zúčastní událostí jako závodů Formule 1 v Monaku či Abu Dhabí, karnevalu v Rio de Janeiru či Mardi Gras v americkém New Orleans. Pokud vyhledáváš dobrodružství, zřejmě tě potěší potápění na Maledivách či lyžování ve Val d'Isere.

Příští fotograf musí mít za sebou minimálně 5 let relevantních zkušeností. Zvládnout bude muset i náročný výběrový proces, protože po prvním kole třeba s rodinou strávíš víkend, aby zjistila, zda jim vyhovuješ. Po tom všem se v únoru můžeš těšit na první výlet a začátek té nejlepší práce svého života.

Můžeš vydělat 2 miliony za to, že s bohatou rodinou procestuješ svět. Hledají člověka, který to umí s foťákem
Zdroj: Perfocal
Domů
Sdílet
Diskuse