Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 0:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem už není králem rapu, prohlásil Gucci Mane. Měl by si prý najít novou přezdívku

HUDBA EMINEM RAP
Uložit Uložené

Fanoušci však názor rapera nutně nemusí sdílet.

Když se řekne Gucci Mane, část Čechů zřejmě neví, o kom je řeč. Samozřejmě, Gucci Mane je americký raper, o kterém se v minulosti hodně diskutovalo i dnes stále diskutuje.

Kdysi se projevoval mimořádně agresivně, za což skončil i ve vězení, ale po návratu na svobodu se z něj stal spíše pozitivní vzor, o čemž jsme před časem napsali rozsáhlý článek.

Gucci se minulý týden objevil v show Rickey Smiley Morning Show a nemluvil jen o své kariéře. V jedné části interview se zamyslel nad tím, že Eminem už rozhodně není králem rapu, a tak by o sobě v podobném smyslu ani neměl mluvit. Pomyslná koruna mu podle něj už nepatří.


Raper během show argumentoval slovy, že ve svém okolí nezná nikoho, kdo by si Eminema pouštěl v autě. On jeho skladby určitě neposlouchá, přičemž zůstal zaskočený, když mu moderátor Smiley odpověděl, že Eminemova alba si pouští hned v týden, když vyjdou.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Chtěl tím zřejmě naznačit, že raper dnes už nestihl zareagovat na současnou scénu, dostává se do pozadí a měl by možná přenechat místo nové generaci interpretů.

Není známo, kdo by měl korunku po Eminemovi převzít, ale fanoušci s Guccim určitě nebudou příliš souhlasit. Posledního alba Kamikaze se prodalo přes 430 tisíc kusů jen za první týden od zveřejnění a diss track Killshot získal na YouTube více než 38 milionů zhlédnutí za 24 hodin, čímž vytvořil rapový rekord.

Zpět
Sdílet
Diskuse