Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 0:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Soud nařídil, že pytlák se bude muset ve vězení každý měsíc dívat na film Bambi

ZAJÍMAVOSTI FILM
Uložit Uložené

Pytlák měl zabít množství jelenů.

Pytlák David Berry Jr. se svým otcem a bratrem pozabíjeli stovky jelenů. Vyšetřování, které trvalo několik měsíců a probíhalo v několika amerických státech, prokázalo, že během uplynulého léta trojice mužů ilegálně lovila lesní zvěř za účelem pytláctví.

Muži nejdříve jeleny zabili, pak jim odřízli hlavy, které si vzali s sebou, a nakonec nechali mrtvá těla napospas přírodě, takže velké množství zastřelených jelenů shnilo.

U soudu se proto objevovaly silné emoce. Nechutný čin byl označen za jeden z nejhorších případů pytláctví v celé historii státu Missouri, přičemž David Berry Jr. na konci jednání přiznal svou vinu.

Súd nariadil, že pytliak bude musieť vo väzení pozerať film Bambi každučký mesiac
Súd nariadil, že pytliak bude musieť vo väzení pozerať film Bambi každučký mesiac Zdroj: LAWRENCE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Soud ho poslal na rok do vězení, a tak z toho David odešel ještě docela dobře, jenže následujících 12 měsíců stráví ve společnosti roztomilé i smutné pohádkové postavičky.

Soudce mu v rámci rozsudku nařídil, aby se každý měsíc během trestu povinně podíval na kultovní film Bambi. Lovci v něm zabijí matku malého Bambiho, který se pak musí s její ztrátou vyrovnávat.

Doporučeno
KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? 22. března 2024 8:00

Snad si při sledování pohádky David sáhne do svědomí a uvědomí si, že jeho chování nemá co dělat ve slušné společnosti. První povinné promítání filmu mu soudce nařídil na 23. prosince nebo klidně i o pár dní dříve, ať si užije dobrou vánoční náladu. 

Domů
Sdílet
Diskuse