Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2018 12:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena raději vypila celou láhev koňaku, než aby ji měla odevzdat na letištní kontrole

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Starší případ se opět ve velkém objevuje v médiích.

Výborné příběhy ze světa se neztrácejí ani po letech. Nejlépe o tom svědčí případ jedné čínské ženy po čtyřicítce, která se ještě v roce 2015 postarala o vtipný moment na letišti přímo v Pekingu.

I když nejde o aktuální příběh, v médiích se před Vánocemi začal opět šířit, a tak jsme se i my rozhodli ti ho trošku přiblížit. Možná jsi už podobnou situaci zažil na vlastní kůži i ty.

Žena, kterou tehdy pojmenovali jen jako paní Zhao, přišla na letiště v Pekingu v dobré náladě. Zanedlouho už měla sedět v letadle směřujícím do města Wenzhou, jenže zapomněla na to, že si s sebou v příručním zavazadle vezla i láhev drahého koňaku.

Rémy Martin XO Excellence není levný alkohol, jelikož láhev měla tehdy hodnotu přibližně 200 dolarů, avšak pracovníci bezpečnostní kontroly museli být neúprosní.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený UFM Johnathan (@ufmjohnathan),

V příručním zavazadle si nemůžeš na palubu vzít vlastní láhev alkoholu, pokud sis ji nekoupil v duty free zóně a nemáš ji zapečetěnou v sáčku. Ženě proto chtěli alkohol zabavit, což odmítla. Raději vystoupila z řady, sedla si do kouta a začala z láhve popíjet.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Netrvalo jí dlouho, než ji vypila celou, a pak už následovaly jen výkřiky a nevhodné chování. Skončila na zemi, odkud jí museli pomoci přivolaní policisté a nakonec ji předali do rukou rodiny, protože do letadla nastoupit nemohla.

Ať ti příběh paní Zhao slouží jako ponaučení, že opít se můžeš před cestou na letišti, a ne přímo před bezpečnostní kontrolou. Do příručního zavazadla si samozřejmě nezapomeň sbalit jen to, co pravidla dovolují.

Domů
Sdílet
Diskuse