Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2018 20:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Sex Island bude mít pokračování. Ostrov plný drog a 100 prostitutek splní všechny lidské fantazie ještě letos

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na neznámém karibském ostrově se odehraje nespoutané pokračování.

O Sex Islandu nyní slyšíme z každé strany. Šílená party plná prostituce a drog na neznámém karibském ostrově získala ohromnou popularitu poté, co se na ni dostal nezletilý panic, který o své panictví následně téměř okamžitě přišel.

Ve zkratce jde o čtyřdenní dobrodružství na utajeném místě, kde si 50 mužů rozebere 100 prostitutek a v tomto bodě pravidla končí. Dodáme, že je k dispozici neomezený přísun drog a alkoholu. Zážitek stojí zhruba 137 tisíc korun.

Sex Island se koná jednou ročně, po letošním úspěchu se však organizátoři rozhodli pro krok novým směrem a už za pár dní nastane silvestrovská edice. Od 31. prosince do 3. ledna můžeš zažít desítky hodin se ženami podle tvého výběru, přičemž nepůjde jen o sex a kokain, ale také kreativní aktivity jako tenis nahoře bez či nahé párty.

Nechybí golfové hřiště, jachta, vodní skútry či latinské krásky a organizátoři kladou důraz i na bezpečnost. Všechny dívky budou před událostí lékařsky testovány a pozornost je upřena i na používání kondomů. Pokud chceš nový rok přivítat v nespoutaném stylu, běž na web projektu a dozvíš se více.

Domů
Sdílet
Diskuse