Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2019 19:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish odmítla větší prostory. Beznadějně vyprodaný pražský koncert si užijí jen vyvolení

HUDBA
Uložit Uložené

Organizátoři oznamují smutnou zprávu. Populární americká zpěvačka svůj koncert z Fóra Karlín nechce přesunout do větších prostor.

Jen před pár dny jsme se dozvědeli, že známým organizátorům atraktivních událostí v Česku se podařil velmi zajímavý úlovek, kterým je mladá zpěvačka Billie Eilish. Ta se do povědomí celého světa dostala díky pár skladbám už jako třináctiletá a v březnu aktuálního roku vydá debutové album. Žánrově bychom ji mohli zařadit do alternativního popu, který má i jiné ambice než první příčky v žebříčcích.

Vstupenky na pražský koncert v známých prostorách Fóra Karlín se vyprodaly za rekordní čtyři minuty, ale Fource hned nato přišlo s nápadem přesunout vystoupení do větších prostor. Dočkali jsme se tedy příspěvku o tom, že budou s managementem zpěvačky vyjednávat o možnostech.

Před pár minutami jsme se bohužel dozvěděli, že Billie Eilish nepřistoupila na to, aby byl její koncert přesunut a zůstává tedy ve Fóru Karlín. Pokud patříš mezi šťastlivce, kteří si stihli zakoupit lístek v předprodeji, máš tedy důvod k radosti, velmi mnoho lidí ti totiž bude závidět.

Na závěr ještě pro jistotu upozorňujeme, aby sis nekupoval zbytečně předražené vstupenky od pochybných prodejců na pochybných platformách, protože v tomto případě nikdo za její platnost neručí. 20. srpna společně s Billie vystoupí i populární Denzel Curry a pro Prahu to bude jeden z nejatraktivnějších koncertů roku.

Zpět
Sdílet
Diskuse