Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Matka Miley Cyrus kouří víc trávy než její dcera. Zapózovala u obrovských zásob

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Známá zpěvačka už kdysi mluvila o tom, jak má její maminka v oblibě zelenou rostlinu.

Zpěvačka Miley Cyrus měla kdysi mnohem divočejší období než dnes. Ve velkém drogovala a pila alkohol, přičemž mezi její oblíbené aktivity patřilo i kouření marihuany. Miley jí dokonce v těch letech kouřila tolik, že se jí pak zdály noční můry, jak ji marihuana zabila, a tak se alkoholu i drog na čas vzdala.

Mezitím však přišla legalizace marihuany ve více amerických státech a legislativa se uvolnila i v Kalifornii, což potěšilo zejména mámu Tish. I když prý kouření marihuany moc nepodporovala, dnes podle Miley kouří mnohem více než kdokoli, koho zpěvačka zná.


Rozruch na sociálních sítích proto způsobila fotka, kterou sdílel zpěvaččin otec Billy Ray Cyrus. Matka Tish na ní vesele pózuje u obrovského množství uskladněné marihuany. Na první pohled bys možná řekl, že pózuje u zásob ve vlastním domě, ale Tish později situaci uvedla na správnou míru.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Nešlo o marihuanu v jejím domě, ale konstatovala, že kdyby měla tolik zelené rostliny ve svém příbytku, bylo by to skvělé z hned několika důvodů. Svědčí o tom fakt, že Miley v prosincovém rozhovoru prohlásila, že ji na marihuanu opětovně namotala její máma, což možná zní netradičně, ale nejde o nepřípustnou situaci.

Zajímavě vyznívá i fakt, že na internetu se pod fotkou strhla velká debata. Ve Spojených státech amerických není marihuana legální na federální úrovni a její užívání umožňují jen v některých státech, což znamená, že velký počet lidí stále sedí ve vězení i za držení menšího množství této rostliny.

Smutně proto podle lidí vyznívá, že Tish Cyrus může vesele vyfotit s kily marihuany, zatímco jiní lidé za směšné prohřešky sedí za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse